För att kunna skapa realistisk och utmanande träning erbjuder vi en komplett portfölj med lösningar för olika typer av kulfång, träningsutrustning, målmateriel och säker förvaring. Vi är stolta över att företräda några av Europas främsta leverantörer av produkter för modern stridsträning.

Sterela Target Systems

Tactical Training Systems AB är svensk distributör för Sterela target systems. Sterelas målsystem är beprövade av franska Försvaret och exporteras till flera europeiska länder.
Image

Polytronic

Polytronic är en av världens största tillverkare av målsystem för skjutbanor och skjutfält. Dessa system är mycket robusta och väl beprövade av militär i hela världen.
Image

Thermbright thermal targets

Thermbright targets från MJ services är världsledande inom målmateriel som avger realistisk signatur för såväl bildförstärkare (NVG) som för termiska sikten (TWS).
skyttemål med termisk signatur

BSW Regupol

Tactical Training Systems AB är svensk distributör för ballistiskt gummi från BSW Regupol. Ballistiskt gummi är en avgörande komponent vid byggnation av skjuthus och skjutbanor.
Image

SGP Rutec

Tactical Training Systems AB är svensk distributör för högkvalitativt granulat och gummiduk från SGP Rutec. Granulat och ballistisk duk används vid byggnation av kulfång för skjutbanor.
Granulat och gummiduk

Raufoss Engineering AS

Tactical Training Systems AB är svensk distributör för Raufoss Engineering AS. Detta är framtiden för anpassningsbar och säker förvaring av vapen och insatsutrustning. Raufoss levererar bland annat till norska Försvaret och till amerikanska Marinkårens förhandsförvaring.
flexibel vapenförvaring

Viper System Skjutbiograf

VIPER firearms training systems erbjuder ett högkvalitativt skjutbiografsystem till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Systemet skapades som svar på konkurrerande leverantörers ovilja att leverera vad slutanvändarna faktiskt behöver. Viper System är byggt för att enkelt kunna anpassas till enskild kunds specifika träningsbehov.
viper system skjutsimulator

i2k Defense

i2k Defense är vår leverantör av högklassiga inflatable decoys / uppblåsbara skenmål. i2K är berömda i USA för deras kvalitet och naturtrogenhet. Produkterna är beprövade av USA:s Armé, flotta och flygvapen.
decoy skenmål i2k