Överlägsen förmåga till samband och ledning är vitala förmågor i modern strid. I samarbete med Obsima Technology kan vi leverera världsledande taktisk elektronik. Omedelbar service och support finns representerad i Skandinavien.

Silvus Technologies

SILVUS är en teknikledande tillverkare av Mobile-Networked MIMO (MN-MIMO) radiosystem. SILVUS har levererat avancerade radiosystem till flera av världens specialstyrkor, UAS -styrning, kraftproduktion och andra industrier med krav på trådlös kommunikation med extrem kapacitet.
Silvus Technology

Rolatube

Rolatube använder sitt unika rullbara kompositmaterial för att producera mastsystem för att ge oöverträffade besparingar i utrymme och vikt. Designade för att komplettera modern kommunikations- och övervakningsteknik. Masterna är lätta, kompakta och starka, och erbjuder fördelar inom perimeterkontroll, områdesbelysning och andra infrastrukturtillämpningar. Med snabb och enkel installation kan dessa bärbara master lätt transporteras och snabbt användas för att möjliggöra installation av lösningar i de tuffaste miljöer. Rolatube mastsystem är tillverkade för att uppfylla de strängaste kraven (MIL-STD 810G), och har testats, godkänts och antagits av avdelningar runt om i världen, inklusive den globala försvarssektorn.
Rolatube ,mast

BATS

BATS är en tillverkare av smarta antenner som stabiliserar, optimerar och automatiskt spårar bredbandskommunikationsanslutningar som ger bättre räckvidd, extra rörlighet för markbaserade kommunikationssystem och ökad bandbredd för slutanvändare. BATS teknologi utökar, skiftar eller kombinerar en mängd olika nätverksresurser, allt från fiber, Ethernet, WiFi, LTE, WiMax, mikrovågor eller satellit; och kan uppnå gigabithastigheter..
BATS bredbandskommunikation